O nama

Od početka osnivanja (1990. godine) i prvih koraka išli smo zacrtanim pravcem u distribuciji roba vezanih za poljoprivrednu proizvodnju. Opskrbljujemo preko 1000 kupaca, to su  uglavnom poljoprivredne apoteke veleprodaje i maloprodaje i druge prodavaonice sjemena.

1999. godine završavamo i svoj distributivni centar i poslovnu zgradu u Ormanici, na magistralnom putu Orašje-Tuzla, tri godine poslije i maloprodaju u Srebreniku, a od 2008. godine, otvaranjem modernog objekta, našu ponudu proširili smo na područje Distrikta Brčko. U januaru 2012. sa radom počinje i  poslovnica u Orašju.

 Poduzeće trenutno upošljava 25 djelatnika, među kojim se nalazi i stručni kadar.

U svom prodajnom asortimanu imamo širok izbor sjemena povrća i cvijeća, sjemenski krompir i sjeme lučice luka, sjemena žitarica (pšenice, ječma, zobi i kukuruza). Također prodajemo sjeme trava, djetelina, lukovice cvijeća, sadnice ruža i ukrasnog grmlja.

Osim sjemena, prodajemo još sredstva za zaštitu bilja, mineralna gnojiva za plasteničku i proizvodnju na otvorenom, poljoprivredni ručni alat, opremu za plastenike, višegodišnju foliju i sisteme za navodnjavanje 'kap po kap', supstrate za proizvodnju i uzgoj povrća i cvijeća, sitnu i krupnu mehanizaciju/opremu, te hranu i opremu za kućne ljubimce.

Tradicija kvaliteta robe koju prodajemo, kadrovsko pojačavanje i ulaganje u struku, te saradnja sa poznatim svjetskim dobavljačima daje nam garanciju opstanka na našem tržištu i pored veoma velike konkurencije.
Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim našim poslovnim partnerima koji su nas podržavali u našem radu te ih pozivamo da prate i učestvuju u daljnim aktivnostima «EFEKT-COMERC» SJEMENARNE.PDV uvjerenje

 
Aktuelno